Pizza met zeevruchten en vis

Pizza met zeevruchten en vispizza zeevruchten met vis

  •  Tomatensaus
  • Tonijn
  • Bakje mosselen
  • Mozzarella
  • Ui

U start met het uitlekken van de tonijn en de mozzarella. Als u dat gedaan heeft, snijdt u de ui in ringen. U smeert dan de tomatensaus op de pizza, en daarna belegt u de pizza met kleine plakjes mozzarella. Dan is het tijd voor het echte beleg: verdeel de tonijn met een vork over de pizza, en leg daarna de mosselen erop. Paar minuten bakken in de pizzarette, en klaar is uw pizza

U kunt deze recepten nog uitbreiden of ingrediënten weglaten. Blijf vooral experimenteren met uw pizza’s, zo ontdekt u de lekkerste combinaties. Eet smakelijk alvast!

Als u eenmaal een pizzarette in huis hebt, kunt u naar eigen smaak pizza’s maken. U kunt gaan voor een makkelijke pizza margherita, maar veel leuker is het om te variëren met ingrediënten. Daarom hier twee recepten die u kunt uitproberen met de pizzarette.