Pizzarette basis

Pizzarette recepten, de basis

pizzarette minipizza

De pizzarette is een gourmet voor pizza’s, maar dan zonder de ongemakken van een reguliere gourmet. U heeft er een in huis gehaald, dus het pizza bakken kan beginnen! Omdat u uw pizza’s zelf kunt beleggen, zijn er oneindig veel mogelijkheden om ze te beleggen: verschillende combinaties qua groente en vlees. Daarom voor u hier drie recepten die u kunt uitproberen met de pizzarette; hoe u de tomatensaus bereidt en welke toppings u daarna kunt gebruiken. De recepten leest u hieronder.

De basis van een pizza is natuurlijk de tomatensaus, en als u zelf met de pizzarette aan de slag gaat, heeft u dat ook zeker nodig. Tomatensaus maken kan op meerdere manieren, en dit is er een van. Tomatensaus maken is niet moeilijk, maar u moet wel de juiste ingrediënten in huis hebben. Dit heeft u nodig:

  • Een klein bekertje crème fraîche, 125 gram is genoeg.
  • Een blikje gepelde tomaten
  • Kruiden: peper, oregano en zout

Als u eenmaal de ingrediënten hebt, is de rest niet lastig. Meng de crème fraîche en de gepelde tomaten tot het goed gemengd is en de crème  fraîche niet meer zichtbaar is, omdat dit gemengd is met de tomaten. Daarna kunt u naar eigen smaak peper en zout toevoegen. Vergeet ook de oregano niet, en pas op dat u er niet teveel in doet, want anders gaat de oregano overheersen en proeft u de tomaat niet goed meer. Als u van plan bent om veel pizza’s te gaan bakken, is het verstandig om genoeg tomatensaus in huis te hebben.

De tomatensaus is klaar, tijd om de pizza’s te gaan maken! Hieronder vindt u drie recepten voor de pizzarette.